• 1404/01/26 - 11:55

استاندار مرکزی: کربلایی کاظم ساروقی قلبی سرشار از قرآن و اهل بیت(ع) داشت

استاندار مرکزی گفت: کربلایی کاظم ساروقی روستازاده‌ای با قلبی سرشار از عشق به قرآن و اهل بیت(ع) به عنوان معجزه قرن شناخته می‌شود و باید نسبت به معرفی این شخصیت والامقام بیش از پیش تلاش شود.

 مهدی زندیه‌وکیلی در آیین افتتاح نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی در شهر ساروق، از توابع شهرستان اراک، افزود: مرحوم کربلایی کاظم ساروقی از کشاورزان ساده زیستی بود که به دلیل نزدیکی با خدا و پرهیز از لقمه حرام و بدون سواد خواندن و نوشتن حافظ کل قرآن شد.

وی ادامه داد: ماجرای حافظ قرآن شدن کربلایی کاظم ساروقی علاوه بر اینکه بزرگترین معجزه تاریخ معاصر شناخته می‌شود بلکه سندی بر حقانیت کلام‌الله مجید نیز است.

استاندار مرکزی بیان کرد: بدون شک خداوند متعال کربلایی کاظم ساروقی را برگزیده بودند و وقتی فردی مورد توجه پروردگار مجید قرار می‌گیرد به کلاس درس و کتاب نیاز نیست چرا که کربلایی کاظم ساروقی در عین بی‌سوادی حافظ کل قرآن کریم شد.

زندیه‌وکیلی اظهار کرد: کربلایی کاظم ساروقی برای عاشقان معنویت، حجت است او بدون مدرک فقط با داشتن اسلحه ایمان به کمال رسید و اکنون این نشان، چراغ راه برای مردم است.

وی اضافه کرد: امروز اهدای نشان ملی کربلایی کاظم ساروقی، میراثی برای معرفی معجزه قرن است.

استانداری مرکزی خاطرنشان کرد: اکنون در عصری زندگی می‌کنیم که حقیقت در شعار، گم می‌شود و معجزه در قواعد نمی‌گنجند و کربلایی کاظم ساروقی بدون آموختن الفبا به اسرار قرآن رسید و آن لحظه ملکوتی، نور قرآن بر دلش تابید.

زندیه‌وکیلی تاکید کرد: هر قدمی در بیان و معرفی شخصیت کربلایی کاظم برداشته شود در واقع در راستای معجزه قرن قدم برداشته شده است.

وی افزود: ۲۵ درصد مفاخر ملی از استان مرکزی هستند و همواره در طول سال در گوشه و کنار استان برای این شخصیت‌ها آیین بزرگداشت برگزار می‌شود اما این مهم باید قوی‌تر و با اهداف بالا همچون معرفی در سطح بین‌المللی برگزار شود.

استاندار مرکزی گفت: مردم شهر ساروق به خود می‌بالند و خیلی دوست داشتند این مراسم در همین مکان برگزار شود، جمع‌بندی ستاد برگزاری این بود شاید در میزبانی قصور باشد، اما چون این مکان تجلی توسل به قرآن بوده، همین مکان برای برگزاری این آیین انتخاب شد.

دبیر نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی هم در این آیین گفت: کنگره کربلایی کاظم ساروقی ۱۸ سال پیش در ساروق برگزار و زمینه ساز، تشکیل بنیاد بین‌المللی کربلایی کاظم شد.

محمد جعفری افزود: برنامه‌ریزی شده تا در ۲ سال آینده این آیین در سطح بین‌المللی برگزار شود.

وی بیان کرد: شاخص ارزیابی اهدای نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی در پنج محور شامل خانواده قرآنی، حافظ ویژه قرآنی، پژوهشگر قرآنی، معلم قرآنی و هنرمند قرآنی تدوین شده است.

دبیر نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی اضافه کرد: برای این رویداد، هدایایی برای پنج نفر برتر در سه بخش شامل المان هویتی ساروق، هدیه مکمل که فرش است و جایزه نقدی پیش‌بینی شده است.

جعفری افزود: ۱۶۰ اثر به دبیرخانه نشان ملی قرآنی کربلایی کاظم ساروقی ارسال و مورد ارزیابی قرار گرفت که از این تعداد ۲۰ اثر و در نهایت با نظر داوران پنج اثر شایسته دریافت این نشان معرفی شد.